Rygestop

Uge 4 + 5

Jeg fik igen ikke skrevet sidste uge! Tror faktisk jeg vil spring over og kun skrive enten hver 14 dag eller 1 gang om måneden. Selvom der er resultater, så synes jeg næsten en gang om ugen er for meget. Så jeg skære ikke kun ned på fedt men også blogindlæg 🙂

Jeg bliver ved med, at se fremskridt hvilket jeg syntes er helt utroligt og det giver virkelig lyst og mod på at forsætte. I øjeblikket går det dog ikke særlig godt med træning ift. Anne Bechs skema. Jeg har mange smerter i hofter, lænd og ryg, hvilket tager meget af min energi, samt jeg simpelthen ikke kan udføre øvelserne, desværre.

Nu har vi købt mountainbikes og de kan forhåbentlig udgøre en del af træningen. Det er nemlig sådan (for det meste ihvertfald) at jeg ikke har store problemer med at cykle. Selvom jeg kan have svært ved at sidde, ligge, gå, løbe etc, så kan jeg næsten altid cykle.

Jeg har faktisk tænkt meget over de øvelser i Anne Bechs bog. Jeg kan egentlig godt forstå hvis nogle finder øvelserne svært, krævende, hårde og måske vælger at springe nogle af dem over. For hold nu op hvor den underkropstræning moser en fuldstændig! Men her er det vigtigt synes jeg, at gennemføre. Hellere være lidt længere tid om det og så lave alle øvelser og gentagelser. Jeg ville få dårlig samvittighed hvis jeg ikke gennemførte dagens program (selvfølgelig ingen dårlig samvittighed, hvis det er smerterne der er skyld i det)! Vi ved alle, at det ikke er sjovt at gå rundt med dårlig samvittighed og slet ikke overfor sig selv, så det skal man jo helst undgå!

Nå men nu til mål og vejning.

Her er tallene fra sidste offentlige indlæg den 17 september, uge 3:

Arm : 27
Bryst : 89
Talje : 70,5
Mave : 83
Hofte : 86,5
Numse : 92
Lår : 54
Knæ : 35,5
Læg : 34

Vægt : 60,6

Her kommer sidste uges og denne uges resultater.

Uge 4:

Arm : 27 (0 cm)
Bryst : 89 (0 cm)
Talje : 70 (-0,5 cm)
Mave : 82,5 (-0,5 cm)
Hofte : 85,5 (-1 cm)
Numse : 90,5 (-1,5 cm)
Lår : 53,5 (-0,5 cm)
Knæ : 35 (-0,5 cm)
Læg : 33,5 (-0,5 cm)

Vægt : 59,2 (-1,4 kg)

Denne uge tabte jeg 1,4 kg og formindskede mig selv med 6,5 cm fordelt rundt på min krop. Det er overvældende, at se tallene sort på hvidt for havde ikke den mindste anelse om, at jeg rent faktisk ville tabe cm på den måde og de steder på kroppen! Kan godt være jeg skrev jeg ikke havde høje forventninger sidste uge pga fødselsdag, alkohol osv, men hold nu op der er alligevel sket en del!

Uge 5:

Denne uges måle, veje, tælle:

Arm : 27 (0 cm)
Bryst : 88 (-1 cm)
Talje : 69 (-1 cm)
Mave : 82 (-0,5 cm)
Hofte : 85 (-0,5 cm)
Numse : 90 (-0,5 cm)
Lår : 53 (-0,5 cm)
Knæ : 34,5 (-0,5 cm)
Læg : 32,5 (-1 cm)

Vægt : 58,8 (- 400 gr.)

Denne uge har jeg formindsket mig selv med 7,5 cm og 400 gr. Det svært at forstå, at der hver uge rent faktisk er rimelig gode resultater.
Jeg tænker derfor hele tiden på om jeg mon bør holde lidt igen, for jeg vil jo helst ikke forsvinde. Jeg får konstant af vide at jeg i forvejen ser tynd ud, at jeg da ikke behøver at tabe mig, “hvor-sidder-det-fedt”?
Men det er der altså og jeg kan føle en mærkbar forandring – det føles super godt og jeg føler mig sund. Men samtidig kan jeg også godt se, at jeg nok ikke burde tabe mig alt for meget. Jeg er ked af min fedt på maven og mine lår udelukkende på den baggrund, at jeg ved det er usundt fedt. Jeg har absolut intet imod at have sul på kroppen, hvis jeg ved det kommer af sund ernæring osv. Men den fedt der har ophobet sig på mine tarme er ikke sund og derfor vil jeg gerne af med det. Ved ikke om det giver nogen mening, men det gør det for mig. Jeg ser og føler en sammenhæng med det hele og derfor fortsætter jeg 🙂

editor_11

XoXo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rygestop