Kirkegård, Ikea & gode venner

Uge 3

Ups! Har da fuldstændig glemt at lægge resultater af Fit100 på bloggen i onsdags! Sidste uge var faktisk ikke særlig blogvenlig, men jeg oplevede til gengæld en masse Oslo og gode venner.

Men I skal da ikke snydes.

Jeg var igen super spændt onsdag morgen da jeg slog øjenene op. Jeg skyndte mig at veje mig og hente målebåndet. Det er altså en kæmpe motivation at se at der sker noget på centimeterne. Jeg ved godt at man “normalt” skal lægge billeder op af sig selv, men der er jeg ikke nået til endnu. Det er en kæmpe ting at skulle overskride. Har billeder af mig selv i bikini på facebook, men det fra ferier og ture på stranden. Det er altså bare en lidt anderledes følelse synes jeg. Men når jeg er klar, så kommer de – ihvertfald før og efter billeder når de 100 dage er gået 🙂 Nå men tilbage til måle, veje, tælle – spænding!

Målene fra den 10 september var:

Arm : 28
Bryst : 87,5
Talje : 72
Mave : 84
Hofte : 88
Numse : 92,5
Lår : 54,5
Knæ : 36
Læg : 33,5

Vægt : 59,9

Onsdag den 17 september lød det nu sådan her:

Dam-da-da-dam…

Arm : 27 (-2 cm)
Bryst : 89 (+1,5 cm)
Talje : 70,5 (-1,5 cm)
Mave : 83 (-1 cm)
Hofte : 86,5 (-1,5 cm)
Numse : 92 (-0,5 cm)
Lår : 54 (-0,5 cm)
Knæ : 35,5 (-0,5 cm)
Læg : 34 (+0,5 cm)

Vægt : 60,6 (+ 700 gr.)

I denne uge har jeg formindsket mig selv 8,5 cm i alt og forøget mig selv med 2,5 cm i alt.

Det er super gode resultater og jeg havde endnu en gang slet ikke regnet med det. Jeg syner ikke den store forskel i spejlet, men den må jo være der for målebåndet lyver ikke. Vægten snyder heller ikke og det at jeg har taget 700 gr. på denne uge gør mig faktisk glad. Jeg ønsker jo ikke vægttab, men blot at blive fit.

Ser frem til næste onsdag, hvor jeg forhåbentlig ser resultater igen. Men jeg har ikke høje forventninger, da jeg med mig selv ved at jeg har syndet mere end jeg må denne uge og der kommer alkohol indenbords til fødselsdagsfest! Meeeen – man skal jo huske, at nyde livet og sine omgivelser også, så er stadig ved rigtig godt mod og er opsat på at gennemføre 🙂

Endnu en gang vil jeg gerne give mig selv en editor_11

Vi ses til næste uges vejning og tælling.

Husk: Stay positive!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirkegård, Ikea & gode venner