Uge 4 + 5

Bjørn Wiinblad

Jeg har netop fundet mit nye ønske til mine ellers allerede fyldte køkkenskabe. Eller faktisk så tror jeg, at det ville kræve et helt nyt vitrineskab for at vise alle disse skønheder frem 🙂

Bjørn Wiinblad – den nye kollektion.

Hvor end jeg elskede de gamle kollektioner, så elsker jeg den nye endnu mere. Jeg må bare sætte det øverst på ønskelisten i år.

Kan man andet end at forelske sig i dette?

Kan lige forestille mig at drikke varm kakao i disse skønne krus. Elsker farverne og motiverne gør mig som altid i vældig godt humør. Det er smukt, rent og fortæller historien om en stor multikunstner <3

Bjørn Wiinblad ejede mange huse og lejligheder rundt om i Danmark og Europa, men hans hjerte bankede for Det Blå Hus. Det Blå Hus blev hans hjem og værksted indtil hans død i 2006.
Et af Bjørn Wiinblads højeste ønsker var at gøre Det Blå Hus til et arbejdende museum for unge kunstnere. Huset trænger dog til en kærlig hånd for at kunne indfri drømmen. For hvert Bjørn Wiinblad produkt der sælges, doneres der derfor et beløb til renovering og vedligeholdelse af Det Blå Hus i håbet om, at det en dag bliver muligt at indfri multikunstneres drøm.

Det må man da sige er et super godt formål at støtte samtidig med man bliver en heldig ejer af produkter fra sådan en smuk kollektion.

For link – tryk på billederne.

 

 

 

2

  • MoWe design

    Jeg har i mange brugt de gamle Wiinbladkrus, jeg arvede fra min mormor. Har stædigt holdt fast i dem, da de var mig et kært minde, men også fordi jeg synes tegningerne var super fine. Nu er de dæleme blevet trendy igen, de gamle mormorkrus:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • FrkKreaholic

      Ja hvor fantastisk er det ikke lige 🙂 Jeg har også gamle arvesager og de pynter så fint i hjemmet og så betyder det jo lige en ekstra del når det er arvet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 4 + 5