Uge 3

Tv bord

Efter vi er flyttet til Norge er der en masse vi har måtte lade stå i Dk.
En af disse ting var bl.a mit elskede tvbord.
Det er vel sundt med forandring og man siger jo at forandring fryder, så derfor er jeg nu på udkig efter et nyt tvbord. Men det er jo svært. Skal det være i eg, som de fleste af de andre møbler vi nu ejer er eller skal jeg gå DIY vejen, skal det være en retro skænk? – oh my..

Jeg har snart kigget på så mange forskellige hjemmesider, besøgt så mange butikker og søgt inspiration både på instragram og hos andre bloggere.

Jeg elsker ny nordisk stil og vil gerne derhen blandet med min egen personlige stil – som så med så meget andet af mit ikke har en kategori 😀 Men det er jo som skrevet tidligere det der gør det til mit personlige.

Mange af de nye møbler vi har købt er meget stilrene og i eg. Jeg elsker eg, men jeg mangler altså nu lige det ene møbel der står ud blandt de andre. Man kan sige jeg har selvfølgelig fundet rigtig mange lækre og cool som gerne måtte stå i min stue, men min pengepung bugner jo ikke ligefrem med sedler, så det skal jo også være til en overkommelig pris!

Jeg tror jeg vælger at gå DIY vejen og lave mit eget. Indtil videre er det kun i tankerne, men jeg regner med at det skal laves af gamle treller og vandrør. Det afspejler min kære mor og kæreste, da mutti er blikkenslager/vvs-installatør og Morten er energitekniker/vvs-installør. Ja og jeg kan bare godt lide genbrug og gammelt træ 🙂

Håber snart jeg finder materialerne til det og jeg kan vise jer hvordan det kommer til at tage sig ud 🙂

 

1

  • Lise Sofie

    Genbrug er levet frem 🙂

    Jeg stod i den samme situation, og efter at have ledt forgæves ramte jeg plet hvad min stil angår. Det blev et tv bord i genbrugstræ fra obuzi. Link: https://www.obuzi.dk/tv-bord-christiania . Bordet ligger i den dyre ende, men nu har jeg haft det i 1.5 år og er stadig ‘forelsket’.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 3