Godkendelse

Drømmene

Drømmen om et mindre nedlagt landbrug og en husbåd eller ganske enkelt bare at være tættere på naturen!

Livet er det der sker – mens du planlægger noget andet!

Når jeg en gang i mellem i mit stille sind sidder og dagdrømmer lidt – ender jeg altid med at tænke på freden ved at bo på landet og om at være selvforsynende! Det vidunderlige ved at have et par høns, køer og grise gående på marken. Jeg kan gå og luge i min økologiske køkken- og urtehave, poste vand ved elven og have en lille snak med postmanden når han kommer med dagens avis.

Det her storbyliv – ja, det er på den ene side super fantastisk fordi man har alt lige inden for rækkevidde, men på den anden side så er det jo bare betonklodser, en masse bilos og konstant støj! Ingen snakker med hinanden, man fare lige forbi og alle har så forbandet travlt. Med hvad?

Nej, jeg må nok indrømme at jeg allerede efter et par måneder sidder og kigger på småbruk i Norge. Jeg ved det ikke er en realitet som tingene ser ud lige nu – men fremtidsmæssigt. Lige nu er det jo meget fedt at bo i byen, at alt er tilgængeligt, at det er let at komme hjem til lille Nakskov og vi kan tage offentlig transport til arbejde.

Morten og jeg ville også ønske vi kunne have råd til en husbåd. Vi er dog lidt uenig om hvilken slags og til hvilket formål. Men en ting er sikkert, vi vil begge meget gerne jorden rundt! Tænk at give slip og bare være, at opleve naturen helt tæt på og være i et.

Psst – man har jo altid lov til at drømme 🙂

Tror jeg også i vil gøre når I ser lidt af de billeder jeg har fundet når jeg sådan sidder og dagdrømmer lidt…

Husk, at drømme er dét stof som vores sjæle er skabt af og som den næres af. Vi er skabt for at skabe. Måske er vi her ligefrem for at opdage, at vi kan skabe. Måske er vi her for at lære, at vi kan få ting til at ske når vi fokuserer vores tanker, ord og handlinger i samme retning. Men for at kunne skabe må vi starte med at drømme.

Har jeg ikke ret?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godkendelse