Jobtilbud til Jullebadulle

Weekend

Ja weekend for mig føles jo som en hverdag men dog med den fantastiske forskel, at min dejlige kæreste er hjemme! I den her weekend har jeg planer om, at vi skal på genbrugsmarkeder og loppemarkeder – hvis altså jeg kan finde nogle! Jeg har igennem en side på facebook fået en masse link til hvor jeg evt. kan finde nogle. Jagten går stadig på en ny kommode, gamle paller og treller. Håber jeg virkelig dukker op snart!

Altså jeg har slet ikke plads til alle mine nips nogle steder, de står hulter til bulter – se selv —–>

2014-09-26 17.01.27Det er blot et lille billede af hvordan tingene ser ud, hehe. Morten er godt nok ikke tilfreds med at skulle støvsuge når man skal hen og fjerne alle de ting for overhovedet at kunne komme til!
Nu jeg så yderligere gået i gang med at printe alle de billeder jeg længe har drømt om! Det kan jo lade sig gøre nu når jeg fik købt mig en ny printer i forbindelse med jobsøgning! Altså det er sgu da ren win-win med den 😀 Så nye gamle rammer har jeg også brug for nu!

Åhh – en weekend i loppens tegn er for Julie en perfekt weekend 🙂

God weekend til alle!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobtilbud til Jullebadulle