Den søde Jul

Man har vel lov at drømme..

Det er ihvertfald det jeg gør i øjeblikket! Jeg går og leger med tanken om hvordan det ville være at åbne en lille butik på Løren. Sådan en lille butik med alle mulige specielle produkter! Hovedtemaet i butikken vil være strik – min store passion 🙂

2015-03-09 21.23.40

Der skal hænge en lille kæde med klokker, så jeg kan høre når kunderne åbner døren til butikken. Jeg vil sidde bag skranken med strikketøjet i hånden og så på de glade ansigter der går forbi ude på gaden og smile lykkeligt når de vælger at aflægge butikken et lille besøg. Se deres interesserede ansigter når de mærker og ser på alle de forskellige farver og kvaliteter af garn. Få en lille sludder for en sladder 🙂

Strik – dag ud og dag ind – der går ikke en dag hvor strik ikke lige er inde og sætte en tanke hos mig.

En verden af strik – strikkeglæde. Det ikke bare strik – det en livsstil, en hobby og for mig en form for meditation. Jeg slapper af med strik, jeg fundere med strik, jeg undres med strik, jeg udvikler mig med strik og jeg glædes med strik 🙂 Alt pga en nøgle garn og et par træpinde!

20141014_215426

 

Udover garn i massevis, mangler vi også lidt en hobbybutik på Løren. Jeg elsker at tegne og er jeg sikker på der er mange andre der også gør.

Der skal være lidt for alle kreative sjæle på Løren i min lille hobbybutik 🙂

Åhhh hvem der bare kunne.. Måske en dag 🙂

2015-02-23 21.57.57

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den søde Jul