Hej Helt Nye Verden - mød Frk Kreaholic!

Lørendagen, shoppedag & Kagedåsen!

2014-09-06 16.04.40Hvilken dejlig dag det har været i dag!
Vi startede morgenen med vores #fit100 morgenmad som bestod af scrambled egg med spinat. Det er en af de lettere morgenmåltider, og det ryger altså for mit vedkommende, lige lidt hurtigere ned end når det drejer sig om 150 gr tung kød 🙂 Men – jeg elsker kød om morgenen! Jeg er fan af denne livsstil og den virker!

Efter morgenmåltidet gjorde vi os klar til Lørendagen. En nabofestdag med aktiviteter og sjov for alle 🙂

Bydelen blomstrer virkelig og boligbyggeriet fortsætter i rekordfart, og det private erhvervsliv er begyndt at finde sin plads.

Har jeg sagt, at jeg elsker Løren!? <3

20140907_113318

Nå men vi bevægede os ned i gaden – der var pyntet med flag og boder med lidt for alle aldre. Der var børn overalt og hvor dejligt og livsbekræftende er det ikke, at se sådan nogle små purke løbe rundt og morer sig!?

                            bilde 4 (1)      2014-09-10 14.35.40

Vi gik i >Kanonhallen< og så på alt det nye boligbyggeri de planlægger i fremtiden! Det bliver vildt – de ser alle på hver deres individuelle måde lækre og iderige ud. Der bliver masser af innovation på fremtidens Løren og vi glæder os!

Vi gik rundt og fantaserede om hvor vi rigtig gerne vil bo og i vores drømme, at vi faktisk har råd til en af de lejligheder der spænder fra 2.5 – 15 mill!  Det da bare et greb i lommen!!! :O
Mens vi kiggede på Brødfabrikkens ideer og illustrationer af deres boligbyggeri stod der er fotograf (Her springer vi lige lidt ind i fremtiden) – Da jeg kom hjem og åbnede facebook, så jeg at fotografen havde valgt, at bruge os på deres hjemmeside.
Det var nu meget sjovt at blive “set” på Løren!

julieogmorten
Der var lidt af hvert på Løren og vi tjekkede en masse forskellige boder ud.

          bilde 5      bilde 2 (3)

Vi fik bl.a. udleveret affaldsspand, sække og indkøbsnet! Alt dette for et grønnere og mere miljøvenligt Oslo. Jeg elsker helse og miljø landet, specielt fordi det er tydeligt at der bliver gjort en forskel!

2014-09-06 16.36.47

Jeg kunne ikke dy mig – jeg røg altså lige en tur i min ynglingsbutik HOUZ! De har det lækre boliginteriør jeg hungre efter og den stil som jeg elsker! Jeg faldt over et nyt sæt artikler fra House Docter til badeværelset og kunne ikke lade vær!

       2014-09-06 16.51.49      2014-09-06 17.04.53

Efter hygge på Lørendagen strøg vi en tur til Karl Johan. Det kribler i mine fingre for at få fat i en hakkenål og noget nyt garn. Jeg var ellers gået i gang med en baby body, men mine fingre vil ikke være med. Så nu vil jeg altså prøve hakke strik eller tunesisk hækling. Har ikke besluttet mig for hvad jeg vil kalde det endnu! Tunesisk hækling – det lyder lidt mere fancy, elegant, men der er noget ved hakkestrik – et par gamle koner hjemme foran pejsen efter de har været i marken og hakke roer, nu stopper de strømper og laver hakkestrik til børnene og deres mænd! Ja, fantasier er der nok af 🙂

Vi gik gade op og gade ned – det ikke sådan at spotte en garnbutik i Oslo! Men til sidst fandt vi en! De havde jo selvfølgelig ikke en hakkenål og jeg måtte, efter nøje anvisning fra butiksdamen, se om jeg kunne finde Glasmagasinet. Jubiiiiii – det lykkedes os og jeg fik min nye hakkenål og lækkert vamsegarn fra Rauma (100 % ren ny  uld). Fik endda et lille kort, hvor man får hver 10 garnnøgle gratis – se sådan noget er jeg stor tilhænger af 😀

2014-09-06 16.50.18

Der er altid gang i den i Oslo. Uanset hvor eller hvornår så sker der altid et eller andet. I dag oplevede vi dans, klovne der foldede balloner og sæbebobler – skønt og fantastisk med plads til mangfoldigheden 🙂

bilde 4 (2)      bilde 5 (5)      bilde 1 (1)

På vores vej hjem, faldt vi over det lækreste markeder med blomster og råvarer. Vi kunne ikke modstå de lækre fristelser og hvorfor ikke lige så godt fylde køleskabet igen i dag!
De havde alt, men vi holdt os til de grøntsager som Anne Bech foreskriver i Fitpå100dage.

bilde 3      bilde 3 (3)      bilde 2Smart måde at holde bierne på afstand istedet for at slå til dem og blive irriteret! 🙂 Win-win!

Vi kom hjem med en masse lækre grøntsager og jeg glæder mig til at sætte tænderne i dem. Der er intet bedre end at åbne køleskabet og udvalget er sundt og lokkende – til lig med super flotte farver og skøn duft.

2014-09-06 16.41.52      20140906_164003      2014-09-06 16.45.36 Hvor super flot er det lige dét blomkålshoved! Dem prøvede jeg forrige år at dyrke i min køkkenhave, men det blev desværre ikke til noget ( de skide kålorme :X )
Derfor har jeg faktisk aldrig sat mine tænder i et og jeg kan fortælle jeg savler efter at gøre det! MUMS…

Til afslutning på en ellers allerede perfekt dag, vil jeg lige vise den fit kage vi fik bagt i dag.

2014-09-06 21.14.21

Vi kunne ikke helt beslutte om vi overhovedet skulle lave noget fra “Kagedåsen” ( som Anne Bech kalder den ), men vi glædede til at smage noget sund kage og besluttede at prøve. Det var anderledes, stadig fuld af chokoladesmag og tung som en hver anden brownie. Jeg kunne dårligt spise det og måtte opgive.. Men blåbær og hjemmelavet hindbærskyr er altså på min favorit liste – hm hm hmmmm..

Jeg ser frem til onsdag, hvor Morten og jeg skal måle og veje os. I dag er dag 6 i fit100 og vi kan allerede se synlige forandringer på hinanden. ( Trommevirvlen kører dagligt på repeat i mit sind 😀 )

Nå men nok for i dag, har ondt i skrive leddene!

Vi ses snart igen blogpeople – XoXo

 

 

 

1

  • Jannie Møller

    Glæder mig meget til at følge dit og Mortens nye liv sammen, i Norges land <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Helt Nye Verden - mød Frk Kreaholic!