I vennernes tegn

Instagram – HOT or NOT!

Jeg er efterhånden ved at være lidt træt af de næsten identiske billeder der dagligt viser sig på instagram – aka #semitperfektehjem!

HOT or NOT – så synes jeg mest af alt lige nu er det meget sort/hvide billeder der løber på skærmen når jeg scroller igennem mine følger! #Hvemkanfådetmestperfektestilleben!
Jeg synes det er super lækkert at se design og se forskellige måder at sætte interiør sammen på. Men efterhånden ligner det hele jo hinanden. Alle kan da købe et par Hay puder og smide i sofaen sammen med et lækkert henslængt tæppe. Hvad med alle de perfekt opstillede Kubus lysestager og skåle midt på verdens mindste sofabord eller spisebordet for den sags skyld. Det er familier med børn – jeg tænker – hold nu op de må være rolige og artige de børn, hvis de aldrig lige får spildt et glas mælk over mors nyindkøbte dug eller får væltet den nye Lyngbyvase der står opstillet på et lille fint rundt Hay bord. Føler ikke længere hjemme er så personlige mere – hvor blev bedstes hjemmestrikkede pude af, hvor gemmer pletterne fra chokoladen sig henne og mest af alt – hyggen??

Nogle vil nok mene det er hygge, men for mig er hygge indbegrebet af varme, nærhed og personlighed. Nok kan alt derfor godt være i hvide og sorte nuancer, men måske lidt mindre Bo bedre eller Ferm living katalogopstillede hjem ville være dejligt at se. Hvor er den lille træfigur der blev købt på rejsen til Thailand? Jeg elsker personligt små indkøbte figurer der hver har betydning for mig, hvor jeg mindes hver gang jeg kigger på dem.

Men hvad der er hygge for mig, er nok noget tredje for dig!

Jeg er selv blevet fanget i den verden, men efterhånden synes jeg faktisk ikke det er så interessant mere. Jeg mangler personligheden!

Jeg leder efter nye insta/bloggere jeg kan følge, som har den lidt mere personlige stil. Hvis det er dig, så efterlad gerne en lille kommentar og jeg vil tjekke dig ud 🙂 Mangler inspiration, men gerne meget anderledes end hvad jeg kan finde i trendmagasinerne.

Over and out

3

  • Du har fuldstændig ret. Er ved at kaste op over at alle hjem ligner hinanden, ugebladene ligner hinanden, der er næsten ikke plads til personlighed og til at skeje ud. Griner i mit stille sind over den hypede Kähler jubilæumsvase som var efterårets musthave og nu bare er kikset og forbundet med grådighed og faktisk er lidt pinlig at have stående fremme (håber ikke du har en og at jeg lige har fornærmet dig?!):-) Kan ikke anbefale dig en instagram du kan følge. Ville bare lige give dig medhold i dine tanker omkring boligindretning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • FrkKreaholic

      Haha Christina – Jeg behøver ingen nye instagrammere/bloggere, er bare glad for at få noget feedback 🙂
      Hahaha, nej har ingen Kählervase, men du ville ikke have trådt mig over tæerne alligevel.
      Du har så meget ret Maria! Altså nu skal det jo ikke lyde som om jeg ikke selv har lidt design, for det har jeg og ønsker mig også en masse. Men der er så mange måder at gøre det personlingt på, synes ikke bare det skal handle om hvem der har mest og hvem der kan tage de flotteste billeder! Jeg har bl.a aben af Kay Bojensen – endnu en figur som folk også himler op over i øjeblikket. Jeg ønskede mig aben – den har altid hængt hjemme hos min mor og jeg elskede den. Nu når jeg har modtaget den i gave, er jeg super glad for den men har igen tanken, at den jo også hænger i 100000 andre hjem. Den føles ikke så speciel som når jeg kiggede på den hængende på min mors lampe op gennem min barndom. Men jeg har heldigvis modtaget den med betydning bag og derfor betyder den selvfølgelig rigtig meget for mig 🙂 Jeg glæder mig godt nok til at magasinerne osv indser, at det er ved at blive for meget og kommer igen med noget lidt mere specielt og uopnåeligt 🙂 For det vil jeg se. Noget som er lidt svært at få fat i eller som den enkelte ikke bare lige kan løbe i nærmeste butik og købe..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • U must have read my mind .. Tænker fuldstændigt det samme om den lille “staging virkelighed” der foregår på instagram. Flotte men tydeligt opstillet billeder, hvor det ligner der ikke bor mennesker til dagligt eller også lige de alle af slem rengøringsvanvid #

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I vennernes tegn