Tusindfrydcph

Tudemarie

Okay – jeg er blevet taget med bukserne nede i dag – stadig lidt chokeret!

cropped-PicMonkey-Collage.jpg
Vi skulle træne underkrop i dag og det skal jeg da lige love for vi gjorde! Allerede efter første cyklus var jeg på renden til opgivelse! Men jeg blev ved – jeg pressede mig selv og jeg gennemførte sgu! Jeg må dog være meget ærlig og fortælle, at jeg pressede mig selv så hårdt, at tårerne trillede. Jeg ved ikke hvad der skete, men for hver gang jeg pressede mig selv, gennemførte en session og skulle gå videre – så kom tårerne. Så om det var fordi det var hårdt eller om det var fordi jeg rent faktisk viste mig selv, at jeg kunne gennemføre! (Selvom jeg flere gange troede jeg skulle opgive!) Ja det ved jeg ikke – men efterfølgende har det godt nok været en fantastisk følelse af sejr og overskud blandet med en lille smule stolthed. Giver sgu lige mig selv en editor_11

Og Morten da – han er sgu en tyr når det kommer til træning (Bull worker :)).
Der er ikke så meget med, at pive eller give efter! Men okay, manden har selvfølgelig et lille forspring – så siger til mig selv det okay, at være lidt pivet her til start! Jeg opgiver jo altså ikke. Men jeg vil sige, at størstedelen af min motivation og gejst – det er ham! Han er min bedre halvdel på så mange forskellige punkter og hvor er det dejligt både, at have en der kan presse og forkæle en! Jeg kalder det lykke!

Nu siger vi godnat – kl. er snart 22 (faktisk 21.59) og det er vores sengetid! (Endnu en del af dette program, men det vil jeg fortælle på et andet tidspunkt)

Over and Out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tusindfrydcph