Alternativ burger

I vennernes tegn

I lørdags skulle vi have besøg af Ronni og Mary-Lou. Jeg glædede mig helt vildt – det føles jo som årtier mellem man ser nogen når man går arbejdsløs alene rundt derhjemme hver dag!

Morten og jeg gik i gang med at planlægge middagen allerede 2 dage før! Det lyder måske vildt, men vi ville virkelig gerne ville have noget god mad, hvor det samtidig var inden for Anne Bechs “Golden 8”! Vi blev enige om, at vi ville starte med spicy græskarsuppe til forret, derefter en steak med broccolisalat og asparges i serranoskinke og til slut en jordbærtærte. Hvis vi fik plads til det så vi ville serverer noget af den ost vi købte i mathallerne den anden dag!

Da vi slog øjnene op lørdag morgen, gik vi straks i bad og spiste morgenmad. Hvis man vil undgå alt for meget trafik og menneskemængder sådan en lørdag er det med at komme tidligt (altså det vil sige ved en 9-10 tiden :P) ud af fjerene!

Vi skulle samtidig med at handle ind til aftenen også handle ind til næste uges madprogram. Det var noget af en liste vi havde med os!

2014-09-16 15.47.15

Vi startede med at handle hos den skønne grønthandler vi havde fundet weekenden før. Han har bare det hele, alting er super frisk og så er han så super sød. Ham vil jeg for så vidt muligt handle med hver gang. Der er bare noget specielt ved, at handle hos de samme, lærer hinanden at kende, blive genkendt og kunne snakke lidt om fælles interesse – nemlig grøntsager og madlavning. I dag havde han desværre ingen jordbær, da sæsonen går på hæld, så det måtte vi krydse fingre for de havde i Mathallerne. ( Ellers ingen jordbærtærte og halllllloooo – det er Kage-dåse dag, så tror da nok lige vi skal have dessert 😛 )

En snik-snak og 6 fyldte grøntsagsposer efter var det på tide at komme en tur i Mathallerne.

Hmm, ligeså snart deres døre åbner er jeg spændt på, at se hvad boderne har at byde på netop denne dag. Vi gik bevidst efter en enkelt bod til start, da vi vidste han havde en 3 liters olivenolie på tilbud, som vi bare måtte have med hjem. Her fik vi lidt ekstra lækre grøntsager, madagascarpeber, gule rosiner og JORDBÆR – jubiii. Men bedst af alt – lækre saftige steaks fra Anni’s pølsemakeri.

Efter mathallerne kørte vi lige en tur på Life – med alle de kosttilskud vi tager nu, trænger vi virkelig en doseringsæske! Det jo ikke til at holde styr på dem alle og nogle enkelte gør jeg sover dårligt om natten, så de skulle jo gerne tages om morgenen.

Da vi havde ordnet alle vores indkøb kørte vi hjem og startede med at forberede maden. Det ikke sådan når man vælger en 3-retters istedet for bare et enkelt måltid. Men en gang imellem er det altså dejligt bare at spise, spise og atter spise 😀

Et lille udsnit af dagens fangst 🙂

DSC_0441 DSC_0439 DSC_0437 DSC_0430 DSC_0427 DSC_0425

Da kl. var ca 18 ringede de på døren og vi var klar med maden. En rigtig hyggelig aften skulle nu til at starte. Vi havde fundet en lille slavevin frem (shit, tænk at glemme vinen)! Til gengæld havde vi en masse Carlsberg! Men da Ronni og Mary-Lou kom ind, havde de heldigvis sørget for vin, så alt faldt alligevel i hak 🙂

Her er lidt stemningsbilleder fra en vellykket aften i vennernes tegn. Mange flere af dem 🙂

31243-Friends-Are-Like-Four-Leaf-Clovers

DSC_0466DSC_0459DSC_0458DSC_0478DSC_0454DSC_0488DSC_0486DSC_0491

Vi fik også afprøvet akro-yoga! Hvor sejt er det lige. Det er ikke så let som det ser ud at lave Flyveren. Et er at lege med børn – noget andet med voksne 😀 Skide skægt.. Ekstra lækker er massagen man lige når at få undervejs – det løsner godt nok op – mere af det 🙂

DSC_0498

Jaaa Morten flyver! Hahaha, de ligner en flok legebørn – hey vent, det er jo det de er 🙂 Skønt når man får overskredet grænser og specielt når det er i super godt selskab.

DSC_0519

Ren hygge på terrassen! I dag var alkohol og cigaretter tilladt – men puha da da det fortryder man dagen derpå 😀

2014-09-13 21.31.30

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ burger